Intuitivt Ledarskap - Mini Kurs

Var en ledare som inspirerar goda resultat | taught by Kerstin Weibull Lundberg
Enroll for free
Kerstin Weibull Lundberg
Kerstin Weibull Lundberg
ALIVE Ledarskaps Coach & Konsult

About the instructor

"Kerstin inspirerar till goda resultat med sitt jordnära balanserade tillvägagångssätt, inre visdom, ledarskap och ledarskapserfarenhet. Hon leder med kärlek och låter hjärtat vara hennes guide för allt hon gör i världen"  

Kerstin Weibull Lundberg är grundaren av  ALIVE metoden för Intuitivt Ledarskap. Hon har arbetat som ledarskaps coach and konsult sedan 2003 och innan dess som chef ledare och  management konsult i industrin i 20 år. Utöver all praktisk utbildning och träning har hon en Civil Ingenjörs Examen i Industriell Ekonomi och en Master i Business Administration. 

Kontakt gärna mig om du har några funderingar över upplägget och innehållet av den kompletta kursen, ALIVE - cirkel som är en 10 veckors kurs och som för närvarande endast finns på engelska.

Från ledarskaps teori till ledarskapsträning. 

Avsikten med den här mini kursen är att förklara varför Intuitivt Ledarskap är viktigt, och hur och vad du kan göra för att för att återuppfinna ditt ledarskap varje dag  med hjälp av ALIVE metoden, för att bli  en ledare som inspirerar till goda resultat.

Course Contents

7 Videos
2 Quizzes
2 Surveys
5 Texts
2 PDFs
1 Disqus
1.0 hr